Våra Tjänster

Till oss är du välkommen med både mindre och större målningsuppdrag – allt från servicejobb som att bättringsmåla väggar, till stora målerientreprenader.

Vi utför även sandmålning när ni vill att era släta väggar ska se ut som en slät putsad yta ger liv och karaktär åt rummet.

När ni vill göra om ert kök hjälper vi er med nya bänkskivor och luckor i sammarbete med Limhamnsluckan.

Största möjliga kundnytta. Det är våra ledord i varje projekt. Du som kund ska bli nöjd och vilja komma tillbaka till oss. För att kunna leverera ett förstklassigt resultat i varje uppdrag har vi samlat många olika kompetenser i företaget. . Vi hjälper till att färgsätta det som ska målas. Våra snickare gör nödvändiga åtgärder och specialsnickerier innan målning.

För varje projekt sätter vi ihop ett skräddarsytt team. Har vi inte kompetensen själva i någon del anlitar vi någon av våra underentreprenörer. Vill du ha något målat eller kanske bara höra vad vi kan erbjuda? Kontakta oss för offert.


Visste du att

namnet YKK på dragkedjan i dina jeans står för Yoshida Kogyo Kabushibibaisha, världens största blixtlåsproducent.

Citat

Problemet med att jogga är att när man inser att man inte är i form för det, så har man hunnit för långt för att kunna gå tillbaka

Wall Street Journal
Dagen i historia

Idag - Lördagen den 18 November 2017 :
Lillemor Moa

1978 - Över 800 medlemmar av sekten Peoples Temple under ledning av Jim Jones begår kollektivt självmord, eller blir mördade av de andra, i Guyanas djungel.

Källa: Wikipedia