Länkar

Alcro

På alcro.se hittar du allt om målning. Både för att måla fasader och väggar inomhus. Vi hjälper dig med allt från inspiration, arbetsråd och produktval samt kontaktuppgifter till våra kunniga färghandlare.

Beckers

Beckers har sedan 1865 har vi sett till att uppmuntra det svenska folket att måla om sina hem - utvändigt som invändigt. Idag finns vi representerade i hela Skandinavien.

Flügger

Flüggers affärsidé är att producera och marknadsföra ett komplett sortiment byggnadsfärg, träskydd, tapeter, måleriverktyg och naturliga tillbehör i god målarmästarekvalitet. De prioriterar miljöriktiga, sunda produkter, som ger vackra och hållbara ytor.

Nordsjö

Nordsjö är en av Nordens största färgtillverkare. Vårt miljöansvar omfattar alla steg från val av råvara, via tillverkning, till distributionssystem och återvinning av färgrester.

Sto

Sto Scandinavia AB ingår i tyska koncernen Sto AG, en av världens ledande leverantörer av isolerade fasadsystem. Sto utvecklar, producerar och marknadsför produkter inom områdena Fasad, Interiör, Golv och Betong.

Boråstapeter

Eco Tapeter

Sandbergtapeter

Omboende - Konsumentverket

OmBoende är webbplatsen för dig som vill ha snabb och korrekt information i olika frågor som rör boende.

Villaägarna

Limhamnsluckan

Här kan du köpa sprutmålning och utbytes luckor.
Även nya beklädnader på dörrar och bänkskivor


Visste du att

En jumbojet använder ca 15000 liter bränsle för att lyfta.

Citat

Att göra det enda rätta tillgrips under stundom som en sista utväg.

Nicken Malmström
Dagen i historia

Idag - Tisdagen den 23 Januari 2018 :
Frej Freja

2003 - Gudrun Schymans felaktiga skatteavdrag avslöjas.

Källa: Wikipedia