Länkar

Alcro

På alcro.se hittar du allt om målning. Både för att måla fasader och väggar inomhus. Vi hjälper dig med allt från inspiration, arbetsråd och produktval samt kontaktuppgifter till våra kunniga färghandlare.

Beckers

Beckers har sedan 1865 har vi sett till att uppmuntra det svenska folket att måla om sina hem - utvändigt som invändigt. Idag finns vi representerade i hela Skandinavien.

Flügger

Flüggers affärsidé är att producera och marknadsföra ett komplett sortiment byggnadsfärg, träskydd, tapeter, måleriverktyg och naturliga tillbehör i god målarmästarekvalitet. De prioriterar miljöriktiga, sunda produkter, som ger vackra och hållbara ytor.

Nordsjö

Nordsjö är en av Nordens största färgtillverkare. Vårt miljöansvar omfattar alla steg från val av råvara, via tillverkning, till distributionssystem och återvinning av färgrester.

Sto

Sto Scandinavia AB ingår i tyska koncernen Sto AG, en av världens ledande leverantörer av isolerade fasadsystem. Sto utvecklar, producerar och marknadsför produkter inom områdena Fasad, Interiör, Golv och Betong.

Boråstapeter

Eco Tapeter

Sandbergtapeter

Omboende - Konsumentverket

OmBoende är webbplatsen för dig som vill ha snabb och korrekt information i olika frågor som rör boende.

Villaägarna

Limhamnsluckan

Här kan du köpa sprutmålning och utbytes luckor.
Även nya beklädnader på dörrar och bänkskivor


Visste du att

Sting fick sitt smeknamn på grund av en gul och svart-randig skjorta som han alltid bar.

Citat

Problemet med att jogga är att när man inser att man inte är i form för det, så har man hunnit för långt för att kunna gå tillbaka

Wall Street Journal
Dagen i historia

Idag - Lördagen den 18 November 2017 :
Lillemor Moa

1976 - Spaniens parlament etablerar demokrati efter 37 år av diktatur.

Källa: Wikipedia